DESPRE NOI

Societatea noastra a fost infiintata in anul 2015, avand sediul in Cluj-Napoca. Suntem producatori de ambalaje de carton si ne-am specializat in productia de ambalaje pentru cofetarii si patiserii.

Produsele standard din catalog sunt disponibile incepand cu 10 bucati. Preturile difera in functie de cantitate si culoare. Culorile standard disponibile sunt: alb, rosu, negru, auriu, natur, rosu cu puncte albe, roz cu puncte albe, verde cu puncte albe, alte culori la cerere.

Avem posibilitatea de a produce ambalaje personalizate, conform cerintelor clientilor,  pentru comenzi incepand cu 500 bucati.

MAI MULTE CUTII

CATEVA REPERE CU PRIVIRE LA COLABORAREA COMERCIALA CU ALLVELO SRL

Orice comanda primita pentru produsele din oferta de pret presupune acceptarea in prealabil a ofertei de pret si a conditiilor generale de vanzare.

S-a incercat sa se asigure exactitatea informatiilor asupra produselor din oferta. Vanzatorul nu este responsabil pentru nemultumirile ce pot aparea cu privire la neintelegerea anumitor date clar exprimate in descrierea produselor. Codurile produselor sunt utilizate in scopul identificarii acestora.Produsele sunt livrate la adresa indicata de catre client in comanda.Toate produsele pleaca de la sediul Allvelo in stare perfecta. Clientul se angajeaza sa semnalizeze transportatorului eventualele stricaciuni ale coletului si, in cazul in care se cere, sa refuze receptia coletului.

Conform legii 449/2003, cu modificarile ulterioare, societatea noastra asigura garantia produselor livrate. Daca produsul nu corespunde comenzii, puteti solicita inlocuirea lui in termen de maxim 15 zile de la data informarii. Reclamatiile se iau in considerare in termen de maxim 5 zile de la primirea coletului. Reclamatiile transmise dupa acest termen nu vor mai fi luate in considerare.

CUM PLASEZ O COMANDA?

Contactati societatea noastra prin telefon, la nr 0721592540, prin e-mail, la contact@ambalajesicutii.ro sau din formularul e contact de pe site-ul nostru www.ambalajesicutii.ro.

Transmiteti comanda dumneavoastra ferma pe adresa de e-mail indicata mai sus. In comanda, precizati: codul produsului, culoarea, cantitatea dorita, adresa de livrare, nume si numar de telefon al persoanei de contact.

Comenzile transmise verbal genereaza riscuri de eroare, de aceea nu vor fi luate in considerare.

CARE ESTE TERMENUL DE LIVRARE?

CUM SE FACE LIVRAREA?

CUM SE FACE PLATA?

Contravaloarea produselor livrate se poate face prin una din urmatoarele modalitati, convenite intre vanzator si client:

ATENTIE: PENTRU PLATA RAMBURS SE ACHITA LA CURIER SI O TAXA DE RAMBURS, PE LANGA COSTUL TRANSPORTULUI