DESPRE NOI

Suntem Allvelo srl,

Societatea noastra a fost infiintata in anul 2015, avand sediul in Cluj-Napoca.

Din anul 2018 suntem producatori de ambalaje din carton. Ne-am specializat in productia de cutii pentru cofetarii, patiserii, panificatie, cadouri si alte cutii din diverse domenii pentru livrare la domiciliu.

Produsele standard din catalog sunt disponibile incepand cu 10 bucati. Dati click pe link si descarcati catalogul in 3 secunde.

Veti observa ca preturile sunt in functie de cantitate, model si culoare. Culorile standard disponibile sunt: alb, rosu, negru, auriu, natur, rosu cu puncte albe, roz cu puncte albe, verde cu puncte albe, alte culori la cerere.

Avem posibilitatea de a produce ambalaje personalizate, conform cerintelor clientilor, pentru comenzi incepand cu 500 bucati. Avem standarde inalte de calitate si clientii nostri sunt foarte multumiti de produse si serviciile noastre.

Notă importantă: prețurile pot să sufere modificări iar acestea să apară cu întârziere, sau să nu fie văzute la timp. Vă rugăm să vă asigurați de acest aspect atunci când faceți comanda. 

Ne puteti contacta pentru info si comenzi direct la email contact@ambalajesicutii.ro si Whatsapp 0 747 840 678

Vă mulțumim.

Echipa Allvelo

MAI MULTE CUTII

CATEVA REPERE CU PRIVIRE LA COLABORAREA COMERCIALA CU ALLVELO SRL

Orice comanda primita pentru produsele din oferta de pret presupune acceptarea in prealabil a ofertei de pret si a conditiilor generale de vanzare.

S-a incercat sa se asigure exactitatea informatiilor asupra produselor din oferta. Vanzatorul nu este responsabil pentru nemultumirile ce pot aparea cu privire la neintelegerea anumitor date clar exprimate in descrierea produselor. Codurile produselor sunt utilizate in scopul identificarii acestora. Produsele sunt livrate la adresa indicata de catre client in comanda. Toate produsele pleaca de la sediul Allvelo in stare perfecta. Clientul se angajeaza sa semnalizeze transportatorului eventualele stricaciuni ale coletului si, in cazul in care se cere, sa refuze receptia acestuia.

Conform legii 449/2003, cu modificarile ulterioare, societatea noastra asigura garantia produselor livrate. Daca produsul nu corespunde comenzii, puteti solicita inlocuirea lui in termen de maxim 15 zile de la data informarii. Reclamatiile se iau in considerare in termen de maxim 5 zile de la primirea coletului. Reclamatiile transmise dupa acest termen nu vor mai fi luate in considerare.

CUM PLASEZ O COMANDA?

Contactati societatea noastra prin telefon si Whatsapp la nr 0721592540 si 0747840678 prin e-mail, la contact@ambalajesicutii.ro sau din formularul de contact de pe site-ul nostru www.ambalajesicutii.ro.

Transmiteti comanda dumneavoastra ferma pe adresa de e-mail indicata mai sus.

Va rugam ca in comanda, precizati:

codul produsului,

culoarea,

cantitatea dorita,

adresa de livrare,

nume si numar de telefon al persoanei de contact.

Comenzile transmise verbal sau messenger genereaza riscuri de eroare, de aceea nu vor fi luate in considerare.

CARE ESTE TERMENUL DE LIVRARE?

CUM SE FACE LIVRAREA?

CUM SE FACE PLATA?

Contravaloarea produselor livrate se poate face prin una din urmatoarele modalitati, convenite intre vanzator si client:

ATENTIE: PENTRU PLATA RAMBURS SE ACHITA LA CURIER SI O TAXA DE RAMBURS, PE LANGA COSTUL TRANSPORTULUI