Protectia datelor

Conform cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor)

Allvelo srl srl a luat cunoștință de noul REGULAMENT al parlamentului European și al Consiliului Europei și informăm clienții și partenerii noștrii următoarele:  

Datele cu caracter personal se considera acele informati care duc la identificarea unei persoane si anume: CNP, numele, prenumele, adresa de domiciliu, numar de telefon personal, adresa de email personala, ocupatie, venit, date biometrice, varsta, sex, etnie, rasa, orientare religioase sau sexuala, stare de sanatate;

  • Compania noastra nu prelucreaza pentru a vinde date cu caracter personal asa cum sunt mentionate mai sus si in Regulamentul European.
  • Dar totusi, desi prelucrarea de date cu caracter personal nu face parte din obiectul muncii noastre, in activitatile noastre schimbam date cu caracter personal pentru desfasurarea contractului, ceea ce reprezinta atat un interes legitim cat si un temei absolut legal.
  • Daca vor apare exceptii vom anunta si vom cere permisiunea de fiecare data atunci cand vom intentiona sa folosim aceste date in alt scop si durata de timp in care le pastram.
  • In anumite situatii vom fi nevoiti sa prelucram anumite date cu caracter personal despre DVS, angajatii, partenerii si clientii companiei pe care o reprezentati. Va rugam ca la momentul comenzi catre noi, sa va indepliniti rolul de operator [definit clar de regulamentul GDPR] si sa ne definiti solicitarea DVS de prelucrare, specificand durata de pastrare a datelor cu caracter personal, gradul de securizare, altele. Ne vom conforma cerintelor DVS exprese fara nici o alta intrebare.
  • La randul nostru vom proceda la fel cu datele DVS catre terti, in situatia in care subcontractam un furnizor, care va prelucra datele DVS cu caracter personal pe care le vor prelua de la noi, ii vom solicita in mod expres respectivul furnizor sa isi asume aceleasi obligatii catre noi pentru datele DVS.
  • Pentru protectia datelor cu caracter personal ale clientilor si partenerilor nostri noi aplicam proceduri clare de minimizare a datelor colectate

Cum folosim datele companiei DVS ?

  • Folosim datele publice ale companiei DVS pentru unicul scop de a informa companiile pe care le targetam, despre existenta firmei noastre, despre produsele si serviciile pe care le oferim.

Iată tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

– Adrese de email pentru a trimite emailuri de informare cu privire la produsele, serviciile și evenimentele noastre și ale partenerilor noștri.

– Numărul de telefon pentru a va contacta personal in interese de afaceri si în cazul în care alte companii doresc să apeleze la serviciile sau produsele companiei noastre

– Numele companiei pentru a ne adresa direct domeniului/categoriei de activitate.

– Datele de facturare ale clienților nu sunt publicate în portalul nostru – (CUI, Numărul de Înregistrare la Registrul Comerțului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Băncii, Numele Reprezentantului Legal, Funcția Reprezentantului Legal) si le folosim numai pentru a încheia contracte si facturare servicii si produse.

Drepturile DVS

Aveți dreptul deplin de a ne solicita să ștergem din bazele noastre orice date care se încadrează în noul Regulament și nu sunt publice, adică nu sunt publicate de catre Camerele de Comert si ANAF.

Aveți dreptul deplin de a ne solicita să vă ștergem din comunicările prin email.